Op 13 mei start Melissa bij Bluesalt HR.  Zij is helemaal klaar voor een uitdaging als HR consultant bij Bluesalt HR.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden binnen Bluesalt HR?

Als HR Consultant zal ik verschillende klanten helpen in zowel soft HR als in hard HR. 

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb een eerste ervaring als HR Officer. Deze job heb ik bijna 4 jaar uitgevoerd. Mijn taken waren onder andere HR administratie, payroll van A tot Z, verzekeringen in orde brengen, contracten opmaken, helpen met de voorbereiding van evenementen, en zoveel meer.

Hoe zie je de samenwerking met Bluesalt HR?

Vanaf het eerste gesprek met Sophie had ik een heel fijn gevoel. Zij liet weten dat zij heel veel om mensen geeft en dat heb ik meteen ondervonden! Ik kijk er enorm naar uit om de nieuwe collega’s te leren kennen en onze ervaringen samen te delen. Ook het feit dat de job heel gevarieerd is spreekt me enorm aan!

Zijn er bepaalde targets of milestones waar je naar uitkijkt in deze functie?

Vooral het bijleren. Omdat de job zo gevarieerd is zal ik elke keer bijleren. Hierdoor zal ik in de toekomst werken met verschillende paritaire comité’s, in verschillende bedrijven en op verschillende projecten.