Op 25 maart start Dalys Viloria bij Bluesalt HR.
Zij is helemaal klaar voor een uitdaging als HR Consultant bij Bluesalt HR.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden binnen Bluesalt HR?

Als HR consultant zal ik met veel gedrevenheid verschillende klanten van Bluesalt helpen bij projecten dewelke gerelateerd zijn aan HR, payroll en administratie. Ik krijg energie van samen met anderen te werken en nieuwe dingen bij te leren. Ik hoop om samen met de klanten goede oplossingen te bekomen om hen zo te kunnen helpen en ontzorgen op vlak van HR processen.

Wat is jouw achtergrond?

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als Customer en Sales Officer, koos ik ervoor om mijn passie voor HR verder te gaan ontdekken. Na het voltooien van de opleiding HR & Payroll ging ik aan de slag als HR Officer bij 3D-printing bedrijf Materialise om nadien mijn kennis inzake payroll verder te verdiepen bij Siemens. Administratie, HR en payroll in combinatie met menselijk contact zijn de dingen waar ik naar op zoek ben in mijn professionele carrière.

Hoe zie je de samenwerking met Bluesalt HR?

Vanaf mijn eerste kennismaking met Bluesalt viel het me op hoe collegiaal iedereen met elkaar omgaat. Ik hoop op een fijne samenwerking met de verschillende collega’s, waarbij we altijd bij elkaar terecht kunnen. Zo kunnen we onze ervaring delen, en elkaar helpen waar nodig.

Zijn er bepaalde targets of milestones waar je naar uitkijkt in deze functie?

Ik kijk ernaar uit om diverse taken bij klanten tot een goed einde te brengen. Daarnaast vind ik het ook fijn om nieuwe mensen te leren kennen tijdens de opdrachten. Klantentevredenheid en nieuwe dingen bijleren zijn mijn voornaamste doelstellingen.