Heb jij behoefte aan tijdelijke HR-ondersteuning?

Onze consultant Maryse voerde recent een tijdelijke opdracht uit voor Indaver als Compensation & Benefits Assistant, ter vervanging van een zwangerschap.

Ze rapporteerde aan Jan Mertens, Manager Compensation & Benefits bij Indaver. Hij deelde met ons zijn ervaring met Bluesalt HR.

Waarom koos u voor een samenwerking met een outsourcing bedrijf?

Één van onze collega’s was afwezig omwille van bevallingsverlof, maar het was belangrijk dat de werkzaamheden en dienstverlening bleven doorlopen. Door de tijdelijke aard van de afwezigheid en de nood aan een efficiënte overdracht en inwerkperiode was een tijdelijke consultant dé perfecte oplossing voor ons.

Waarom heeft u voor Bluesalt HR gekozen?

We hebben al samengewerkt met Bluesalt HR, telkens met een positieve uitkomst, dus de keuze was snel gemaakt. Zoals verwacht verliep het contact snel, duidelijk en transparant. Tijdens het intakegesprek konden we onze behoeften en verwachtingen toelichten waarbij Bluesalt HR echt meedacht over onze noden en de oplossing die wij zochten, het perfecte startpunt van een goede samenwerking als je het mij vraagt. Bluesalt HR wist direct een dienstverlening op maat te creëren, met verwachtingen die correct gemanaged werden.

Hoe verliep de inwerkperiode?

Flexibel en snel. Op korte termijn maakten we goede afspraken en was de consultant beschikbaar om de korte overdracht snel en effectief te laten verlopen. Zij heeft op een efficiënte manier onze firma leren kennen, en de afdeling, werkzaamheden en verantwoordelijkheden binnen de rol die ze zal opnemen.

Wat zijn de voordelen voor u als bedrijf?

Door te werken met een tijdelijke consultant creëren we continuïteit voor ons bedrijf en is er geen afbreuk aan onze werking en dienstverlening. Daarnaast is het zinvol en fijn om eens een tijdelijke externe collega te hebben die op een andere, meer ‘neutrale’ manier naar onze werking kijkt en daar feedback op geeft. Dit is enorm waardevol. Bluesalt HR is een professionele HR expert dienstverlener met oog voor de klant en een efficiënte werking.

Ben u tevreden over de dienstverlening?

100%, zowel op het vlak van inhoudelijk werk als op het vlak van samenwerking hadden we met Maryse een heel competente en fijne collega aan boord. Alle werkzaamheden zijn onverminderd kunnen doorlopen. Ook de samenwerkingsafspraken in het contract, de administratie en de facturatie gebeurden op een efficiënte en transparante wijze.

Zou u opnieuw met Bluesalt HR samenwerken?

Zeker, wij zijn een happy customer !