Op 1 september start Ilham Azzagdoudi bij Bluesalt HR. Ze is pas afgestudeerd maar ze is helemaal klaar voor een uitdaging als HR Officer/Payroll consultant bij Bluesalt HR. Wie is Ilham?

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden binnen Bluesalt HR?

Ik zal op verschillende projecten werken, met verschillende verantwoordelijkheden per project maar mijn kernfocus zal payroll zijn. In mijn eerste project zal ik verantwoordelijk zijn voor HR administratie, vakantieberekeningen en andere taken binnen payroll. 

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb een eerste werkervaring achter de rug, waar ik HR administratie uitvoerde en ondersteuning bood aan de HR-business partner en de HR-generalist. Mijn taken waren onder andere het voorbereiden van de payroll, planningen opmaken, daarnaast was ik ook het aanspreekpunt voor de uitzendkantoren. 

Tijdens mijn studies heb ik ook 6 maanden stage gelopen bij Deloitte, waar ik de HR- business partner ondersteunde en verantwoordelijk was voor het optimaliseren van de on- en offboardingprocessen in samenwerking met verschillende partners.

Hoe zie je de samenwerking met Bluesalt HR?

Ik kijk heel positief naar onze samenwerking. De kennismaking met Sophie en Gunther gaf me een goed gevoel omdat onze waarden heel goed bij elkaar passen. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en dat vind ik terug in een kleinere onderneming zoals Bluesalt HR. Ik vind het ook echt fijn dat ik als consultant met verschillende projecten kan bezig zijn, zodat ik bij verschillende klanten ervaring kan opdoen. Ik kijk er enorm naar uit om op 1 september te starten.

Zijn er bepaalde targets of milestones waar je naar uitkijkt in deze functie?

Ik hoop veel expertise te verwerven in payroll. Het zou een mooie accomplishment zijn om op termijn payroll expert te worden.

Op lange termijn zou ik willen doorgroeien tot HR business partner, maar eerst ga ik me focussen op mijn eerste opdrachten als HR consultant voor Bluesalt HR.