De twee meest recente aanwinsten voor Bluesalt HR zijn Gunther Botteldoorn en Annick Deprez. Beide teamleden hebben een lange carrière in HR achter de rug. In deze blog post stellen we Gunther graag even voor.

Profielschets:

Een pragmatische en no-nonsense duizendpoot met meer dan 20 jaar management ervaring binnen Payroll en HR. Gunther implementeert, optimaliseert en bouwt (klant)relaties op. Hij helpt bij de aansturing van medewerkers, maakt de brug van HR naar de bedrijfsvoering en zoekt mee naar de gepaste invulling van vacatures of opdrachten.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden binnen Bluesalt HR?

Ik ga op zoek naar goede, ervaren consultants, bij voorkeur in vast dienstverband maar ook op freelance basis. Daarnaast zal ik ook het Bluesalt HR-netwerk uitbreiden en op zoek gaan naar nieuwe klanten en nieuwe opdrachten of projecten voor het bedrijf. 

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb net geen 25 jaar bij SD Worx gewerkt en heb ook meer dan 20 jaar in verschillende managementfuncties binnen payroll en HR gewerkt.

Hoe zie je de samenwerking met Bluesalt HR?

Ik ken Sophie al van onze samenwerking bij SD Worx en sindsdien zijn onze contacten verder gegroeid. We willen samen Bluesalt HR verder uitbouwen en op de kaart zetten.

Zijn er targets of milestones binnen Bluesalt HR waar je naar uitkijkt?

Onze eerste milestone is al bereikt; dat was de aanwerving van Annick. Dat is ook meteen de eerste stap in de verdere groei van deze organisatie. Onze ambitie is om nog zeker 5 mensen aan te werven.