Op 2 mei start Felipe Olmo bij  Fernandez bij Bluesalt HR.
Hij is helemaal klaar voor een uitdaging als HR Consultant bij Bluesalt HR. Wie is Felipe?

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden binnen Bluesalt HR?

Als HR-consultant is het mijn taak om voor bedrijven een efficiënte oplossing te bieden. Mijn specialisatie is natuurlijk payroll maar dankzij mijn vorige ervaringen kan ik ook helpen in zowat alle aspecten van HR.

Wat is jouw achtergrond?

Tijdens het afronden van mijn Master Handelswetenschappen ben ik gestart bij de Kruispuntbank Sociale Zekerheid als payroll administrator. Ik heb die functie daar 7 jaar uitgevoerd. Ik heb er de kans gehad om met alle facetten van human resources in contact te komen. Naast het HR aanspreekpunt was ik ook verantwoordelijk voor opleidingen.

Ik heb ook heel wat projecten in logistiek, mobiliteit, duurzaam ondernemen, accounting en human resources tot een goed einde gebracht. Al deze ervaringen hebben mij veel inzichten gegeven in HR en in het belang van HR in de organisatie en de link ervan met alle andere bedrijfsprocessen.

Hoe zie je de samenwerking met Bluesalt HR?

Als een kans om mezelf te ontplooien. De visie van Sophie komt overeen met mijn visie. In een HR functie is persoonlijk contact zeer belangrijk en bij Bluesalt HR staat deze waarde ook centraal. Ik kijk er alvast naar uit om al mijn ervaring toe te passen op verschillende cases die mij toevertrouwd zullen worden.

Zijn er bepaalde targets of milestones waar je naar uitkijkt in deze functie?

Ik kijk er al naar uit om die eerste missie tot een goed einde te brengen. Het gevoel dat een project goed is uitgevoerd en dat er toegevoerde waarde wordt gecreëerd bij een bedrijf door mijn toedoen geeft veel voldoening.