Werknemersgeluk begint bij waardering

Bij Bluesalt HR geloven we sterk in de kracht van waardering, en dat laten we heel het jaar door zien. Vanaf het moment dat een nieuwe medewerker met ons in zee gaat, tot lang na de onboarding voorzien we regelmatig en consequent waarderingsmomenten.

We starten steeds met een eenvoudige maar warme verwelkoming. Zodra een medewerker een samenwerking met ons aangaat sturen we een kleine attentie met een oprechte boodschap die toont dat we uitkijken naar hun komst.

Maar daar stopt het niet. Bij de start van hun dienstverband zorgen we voor een warm welkomstpakket met heerlijke, gezonde lekkernijen. Zo voelen ze zich niet alleen gewaardeerd en maar ook welkom in onze organisatie.

Gedurende het hele jaar zorgen we ook nog eens voor leuke attenties en verrassingen, zoals een kerstgeschenk, paaseitjes en natuurlijk ook een sinterklaascadeautje. Verder organiseren we regelmatig teametentjes om de banden te versterken en een positieve sfeer te creëren.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om tastbare geschenken. Wij begrijpen de kracht van kleine gebaren, denk maar het symbolische schouderklopje, een oprecht compliment, … Het zijn deze signalen van appreciatie die een wereld van verschil maken in hoe onze medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

Bij Bluesalt HR geloven we niet in vanzelfsprekendheid. Wij geloven in het waarderen van onze medewerkers. Zij zijn namelijk de bouwstenen van ons succes.