Op 3 juli 2023 start Vicky Maelstaf bij Bluesalt HR.
Zij is helemaal klaar voor een uitdaging als Office Manager bij Bluesalt HR. Wie is Vicky?

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden binnen Bluesalt HR?

Ik word de trouwe steun en toeverlaat van de organisatie en van Sophie; ik zal alles op vlak van administratie en support op mij nemen. Tevens zal ik het klankbord voor onze consultants worden.

Ik zal ook ingezet worden bij klanten voor kleinere opdrachten binnen (HR)-administratie.

Wat is jouw achtergrond?

Na mijn opleiding als Management Assistant en enkele jaren ervaring bij diverse internationale bedrijven, werkte ik lange tijd in de muziekwereld. Ik heb er veel kennis vergaard over de administratieve achterkant van zowel het productieproces, het contractbeheer als de marketing en sales van platenmaatschappijen. Ik was ook nauw betrokken bij de onderhandelingen van een nieuwe cao, arbeidsreglement en allerhande policies na de overname door een nieuwe eigenaar. Na het schrappen van mijn afdeling ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Die vond ik als Executive Assistant van de directie bij een kredietbank. Na meer dan drie jaar in deze functie, zag ik de vacature bij Bluesalt HR. Deze sprak me meteen aan en ik waagde de sprong.

Hoe zie je de samenwerking met Bluesalt HR?

De diversiteit van het takenpakket en de mix van administratieve en creatieve verantwoordelijkheden spraken mij meteen aan, net als het werken met mensen.

Sophie heeft oog voor haar personeel en hecht veel belang aan het onderhouden van het teamgevoel. Een belangrijke eigenschap voor een people manager vind ik.

Zijn er bepaalde targets of milestones waar je naar uitkijkt in deze functie?

Ik kijk ernaar uit om me verder te verdiepen in de HR-materie en mijn administratieve vaardigheden nog uit te breiden.